DHA-A leader
DHA-A leader

Den Helder Suns vijfde na uit competitie halen Dutch Windmills

Den Helder – Zonder te spelen is Den Helder Suns een plek gestegen op de ranglijst. Dat heeft te maken met het door de bond uit competitie halen van Dutch Windmills uit Dordrecht. Die ploeg moest voor 10 april de huishouding financieel op orde hebben en dat is niet gelukt. De spelers hebben al sinds januari geen salaris meer gehad.

De uitslagen van Dutch Windmills uit de tweede helft van de competitie zijn uit de stand gehaald. Dit heeft de nodige wijzigingen in de stand tot gevolg en betekent voor de Suns dus de vijfde plek (was zesde).

Aan het einde van het reguliere seizoen plaatsen de nummers 1 tot en met 8 (van de nu nog 9 teams) zich voor de play-offs.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: