DHA-A leader
DHA-A leader

Drukte voor zonnige Springfair op Noorderhaven

Julianadorp – Het was zondag qua temperatuur de eerste echte lentedag van het jaar en, toeval of niet, juist op die dag stond de Springfair op de agenda. Nu trekt dit evenement altijd veel publiek, maar zo’n zonnige zondag zat natuurlijk niet tegen. Heel wat mensen wisten de nieuwe (maar toch ook oude) locatie op Noorderhaven te vinden.

Omdat woningbouw de fair deed verhuizen (een jaartje eerder dan strikt noodzakelijk) en er vanuit het verleden goede ervaringen waren opgedaan met Noorderhaven, was de beslissing om terug te verhuizen niet de meest lastigste. Voor de bezoekers bleek het zondag in elk geval geen probleem, die kwamen massaal weer naar de Springfair.

Daar vonden ze muziek, koopwaar, demonstraties, lekker eten en nog veel meer. En dat alles onder dat heerlijke lentezonnetje!

Foto’s: mijnvideoreportage.nl

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

7 reacties

 1. RB

  Noorderhaven, een mooie goede plek voor het nieuwe stadhuis, zitten de ambtenaren in ieder geval op gelijk niveau ,,,,,,

  1. George

   Alleen is dit van het ene decentrale punt naar het andere decentrale punt.

   1. RB

    wel minder overlast voor de binnenstad…. en ze kunnen gezellig met de tamboerijn spelen en kumbaya zingen de hele dag

 2. MB

  RB, beetje gemeen en niet gepast om die ambtenaren te vergelijken met geestelijk gehandicapten. Daar doe je die geestelijk gehandicapten echt geen plezier mee!

 3. RB

  als u het een belediging voor de inwoners vind om met een ambtenaar vergeleken te worden bent u geen knuffelaar nee……

Reageren is niet meer mogelijk.