Drukte voor zonnige Springfair op Noorderhaven

7

Julianadorp – Het was zondag qua temperatuur de eerste echte lentedag van het jaar en, toeval of niet, juist op die dag stond de Springfair op de agenda. Nu trekt dit evenement altijd veel publiek, maar zo’n zonnige zondag zat natuurlijk niet tegen. Heel wat mensen wisten de nieuwe (maar toch ook oude) locatie op Noorderhaven te vinden.

Omdat woningbouw de fair deed verhuizen (een jaartje eerder dan strikt noodzakelijk) en er vanuit het verleden goede ervaringen waren opgedaan met Noorderhaven, was de beslissing om terug te verhuizen niet de meest lastigste. Voor de bezoekers bleek het zondag in elk geval geen probleem, die kwamen massaal weer naar de Springfair.

Daar vonden ze muziek, koopwaar, demonstraties, lekker eten en nog veel meer. En dat alles onder dat heerlijke lentezonnetje!

Foto’s: mijnvideoreportage.nl

7 REACTIES

  1. Noorderhaven, een mooie goede plek voor het nieuwe stadhuis, zitten de ambtenaren in ieder geval op gelijk niveau ,,,,,,

  2. RB, beetje gemeen en niet gepast om die ambtenaren te vergelijken met geestelijk gehandicapten. Daar doe je die geestelijk gehandicapten echt geen plezier mee!

  3. als u het een belediging voor de inwoners vind om met een ambtenaar vergeleken te worden bent u geen knuffelaar nee……

Comments are closed.