Eieren zoeken in de Donkere Duinen

0

Den Helder – Paaseieren zoeken hoort bij Pasen. Je kunt het thuis doen, maar kinderen van de leeftijd van 4 tot en met 10 kunnen zaterdag ook terecht bij de Marinebedrijf Sport en Ontspanningsvereniging (MBSOV).

De zoekactie wordt voor de 50e keer georganiseerd door Hans van der Sloot en Ronald Klaasse en vindt plaats in de Donkere Duinen. Het begint zaterdag 20 april om 10.30 uur bij de ingang van het Vogelasiel.

Dit evenement wordt georganiseerd voor kinderen in drie leeftijdscategorieën, te weten 4 en 5, 6 en 7 en 8 tot en met 10 jaar. “Dit doen we zodat ieder kind ook genoeg eieren kan vinden.” En veel of weinig eieren gevonden, er is voor elk deelnemer een prijsje. Alle kinderen zijn welkom en men kan zich nog steeds aanmelden via Ronald Klaasse, tel. 06-24473294.