Fotowedstrijd Helderse Sport in Beeld

0

Den Helder – Het sportgala van de gemeente Den Helder in samenwerking met Team Sportservice Den Helder gaat veranderen. Het evenement gaat nu per kalenderjaar gehouden worden en dat betekent een
gala in januari. Den Helder in Beeld organiseert een fotowedstrijd en de sportfoto van het jaar wordt bekend gemaakt tijdens het Sportgala in januari.

Vanaf nu kan iedereen sportfoto’s insturen (maximaal 3 per maand) en worden door Den Helder in Beeld twee foto’s gekozen die meegaan naar de finale. De wedstrijd van 2019 stopt op 30 november, waarna een externe vakjury van het Noord-Hollands Dagblad de uiteindelijke winnaar kiest, die in januari bekend wordt gemaakt. De jury kijkt niet alleen naar technisch goede foto’s, maar ook vooral naar inhoud. Een juichend kind is misschien nog wel mooier als een juichende profspeler van de Den Helder Suns.

Of de inzender de foto met een professionele camera of een mobieltje maakt doet er niet toe. Als het beeld goed is en de inhoud spreekt aan, maakt iedereen kans op de titel “Helderse Sportfoto van het Jaar”. Vanaf heden kan ingestuurd worden bij Den Helder in Beeld via de link: heldersesportinbeeld.nl. Daar staan ook het wedstrijdreglement en de voorwaarden. De gemeente Den Helder, Team Sportservice Den Helder en Den Helder in Beeld wensen iedereen veel succes en hopen op prachtige beelden van Helderse sporters, jong of oud!