Hole in One voor HCSC-speler Nuijens

0

Julianadorp – De selectie van HCSC heeft haar vrije zaterdag gebruikt om een wedstrijd footgolf te spelen. Het decor was de Golfclub Ooghduijne, waar een footgolfcourse aanwezig is. De mooiste prestatie was de hole in one gescoord door Jordy Nuijens. Dit gebeurde op een hole over een afstand van 56 meter.

Deze score is overigens uniek en nog nooit gerealiseerd op de Ooghduijne Footgolf course. De beste twee scores van de totaal 32 spelers werden naast de hole in one met een prijs beloond. De beste score (minst aantal trappen nodig) was van Jordy Nijland, gevolgd door Frans Coppoolse, die dezelfde score als Jordy Nuijens liet noteren.

De selectie heeft de footgolfwedstrijd als zowel leuk als uitdagend ervaren en vond dit evenement zeker voor herhaling vatbaar. Footgolf is een sport/happening welke met groeiend enthousiasme wordt beleefd. Bij Golfclub Ooghduijne wordt de baan gereserveerd voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vriendendag.