In 7 weken al 6 keer opgepakt voor diefstal

25

Den Helder – De politie heeft donderdag een 22-jarige man aangehouden bij een supermarkt in Nieuw Den Helder. Hier was hij zelf achter de counter gelopen en had sigaretten weggenomen. Toen hij werd aangehouden verzette hij zich hevig.

Bij zijn aanhouding bleek hij in zijn tas nog meerdere goederen bij zich te hebben welke – na onderzoek – uit drie andere winkels waren gestolen. De man werd ingesloten en zit nog vast, mede omdat hij op het politiebureau een raam insloeg. Hierdoor raakte hij tevens gewond aan zijn handen en moest naar het ziekenhuis.

Voor deze vernieling wordt hij eveneens vervolgd. In de zeven weken dat de man nu in Nederland is, is hij al zes keer aangehouden voor diverse diefstallen. De man zal na verhoor aan de vreemdelingendienst worden overgedragen. Overigens was de man op dezelfde dag verwijderd uit zijn opvanglocatie vanwege wangedrag en was hij een dag eerder door de politie in Breda bekeurd voor het wildplassen in het station.

25 REACTIES

 1. Wat een schande. Een persoon die al zeven weken in Nederland is en al zoveel op zijn kerfstok heeft in die periode dat die hier verblijft heeft naar mijn weten geen enkel recht om in ons land nog langer zich op te houden. Gelijk de grens over en naar land van herkomst terug brengen.

  • Als dat bekend is . En dan nog , is het maar de vraag , of dat land hem terug neemt. Ik denk niet dat ze op hem zitten te wachten.

 2. de bekende kanspareltjes …. nu is het wachten op Monique die dit gedrag gaat goedpraten met d’r knuffelgedachten

  • Die zit psychologie te studeren. En is nog bezig met de casus van de man die op of naast het spoor liep. En is in verwarring gebracht door u opmerking over deze casus.

 3. Met veel landen is geen overeenkomst gesloten, dus kunnen ze niet naar het land van herkomst worden teruggestuurd.Naar mijn mening dienen mensen uit zulke landen niet toegelaten te worden.Nu scheer ik natuurlijk iedereen over één kam wat ook weer niet eerlijk is.

  • Het moet ze moeilijker gemaakt worden om binnen te komen. In sommige landen kom je er niet in als bv alleen je teennagel al scheef zit.

 4. prachtig toch… dat is wat die linkse knuffelbrigade zo graag binnen haalt ?
  … en met oogkleppen zo dik als een bunker maar goed blijft l*llen.
  alleen maar goed.
  des te groter de bezem die straks door het land gaat.
  dit moet een keer gaan “ploffen”.
  maar deze alvast met kop en kont zo ver mogelijk de grens over mieteren.

  • valt ook op dat die linkse knuffelbrigade bij dit artikel zo enorm stil is, het niet probeert goed te praten en zo…..

   • Deze persoon heeft zijn verblijfsvergunning al meteen verbeurd en hoeft die ook niet meer aan te vragen waarschijnlijk. De vreemdelingen politie zal wel uit gaan zoeken waar hij van oorsprong vandaan komt en als blijkt dat het land veilig is krijgt hij een enkeltje terug. En als hij niet meewerkt dan wordt hij wel geëscorteerd naar het land van herkomst en daar overgeleverd aan het gezag.

   • de enige roeptoeter met al de uitroeptekens bent u m’n beste Henk, en ziet u niet dat u met deze reactie dus het geheel weer aan het goedpraten bent……. vast een ambtenaar, nog zo’n totaal waardeloze groep in de bevolking

    • Ambtenaren, een waardeloze groep in de bevolking. Dat is nogal een uitspraak. Maar oké, generaliseren is u tenslotte niet vreemd toch RB

    • kom eens met een tegendeel JB? verzin eens iets positiefs over of ambtenaren of kanspareltjes, ik kan ze niet verzinnen, beide groepen willen niet werken maar willen wel een riant inkomen, verwachten dat burgers alles gratis voor ze doen en met een 100% inzet zonder tegenstribbelen, enzovoorts enzovoorts

    • Defensie kent bijvoorbeeld 65.000 ambtenaren die u nu in een hokje heeft geplaatst.

    • u komt natuurlijk weer niet met iets positiefs, alleen maar met geleuter, trouwens die ambtenaren zijn ook allemaal waardeloos, om 15:45 al in de AH boodschapjes doen terwijl ze tot 16:00 behoren te werken….. allemaal te janken als ze op uitzending moeten, jank jank ptst, jank jank chroom 6 jank jank vuilverbranding, allemaal van suiker gemaakt tegenwoordig ….

  • Heel in het begin , zei ik al dit zijn geen vluchtelingen, maar een het is een hele volksverhuizing. Die hier de door de werknemer en gever opgebouwde sociale zekerheid komt op eten. Die op gebouwde zekerheid , is voor de werknemers zelf opgebouwd voor onverwachte zaken zoals ontslag of ziekte, en niet voor een uitkering aan vluchtelingen , die aan die pot nooit hebben bijgedragen. Toen werd ik bekant afgeschoten.

 5. Ja waar zijn alle linkse wegkijkers nu? Het mag allemaal wat kosten die multiculti hobby’s. We financieren ellende. Knettergek zijn we in dit land.

 6. Als je zo’n slechte dief bent … gooi dan alsjeblieft de handdoek in de ring en kies voor een echt vak.

 7. Nu kunnen we zien wat dat Marrakesh-pact, wat geen verdrag mocht heten, in de praktijk waard gaat zijn. Het Verdrag van Dublin heeft hier blijkbaar zijn werk in elk geval niet gedaan, zonder dat daar ook maar enige drukte over gemaakt wordt doorgaans. Ik neem gemakshalve maar aan dat deze verdachte niet Duitsland of Belgie als vaderland heeft.

 8. Daarom ben ik voorstander van een met een hek omheinde uitzetcentra waar uitgeprocedeerde en dit soort types terecht komen in afwachting van uitzetting. Primitieve opvang afschrikwekkend bij gelukszoekers, Verdrag of niet uitzetten…

  • inderdaad Henk.
   iedere gelukzoeker die hier over de scheef gaat meteen in zo’n centrum plaatsen.
   zonder enige vorm van bijstand door zo’n linkse knuffelreet.
   zonder pardon retour afzender sturen. dit soort kost verschrikkelijk veel geld.
   met dat geld kun je bv.heel veel Nederlanders ! bij de voedselbanken weg houden.

Comments are closed.