Inschrijving avondvierdaagse Julianadorp geopend

0

Julianadorp – De inschrijving voor de avondvierdaagse van Julianadorp is geopend, zo laat de organisatie weten. De vierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei en er worden minstens 1000 deelnemers verwacht.

Net als vorig jaar kost deelname 4 euro per persoon en zijn er routes te lopen van 5, 10 en 15 kilometer. De start is opnieuw vanaf multifunctioneel centrum ’t Dorpshuis, Middelzand 3504, bij de oranje deur. Inschrijven kan individueel of per school of vereniging. Online inschrijven kan tot zondag 19 mei 18.00 uur. Inschrijven kan ook op maandag 20 mei, voor aanvang van de eerste wandelavond.

De vierdaagse heeft dit jaar een heus calamiteitenplan voor onverhoopte situaties zoals vorig jaar, toen door weersomstandigheden een avond uitviel. Verder is er nog ruimte voor extra verkeersregelaars, die de avondvierdaagse in goede banen willen leiden. Het kost maar een uurtje per dag en lukt het niet om vier dagen te helpen, dan is dat geen probleem: alle hulp is welkom. Iedereen krijgt vooraf een korte cursus en vanuit de stichting Avondvierdaagse is er begeleiding. Opgave via info@avondvierdaagsejulianadorp.nl

Klik hier om in te schrijven