DHA-A leader
DHA-A leader

Kort politienieuws

Den Helder – De politie trof een 27-jarige man aan al rijdend op een snorfiets. Toen de agenten hem aan de kant wilden zetten, ging hij er echter vandoor. Na een korte achtervolging konden ze hem klemrijden. De man bleek geen rijbewijs te hebben en blies 430 ug/l. Voor het negeren van een stopteken, het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed krijgt hij proces-verbaal.

Een 22-jarige man reed onder invloed van drank en drugs in een personenauto. Van hem is bloed afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. Een 21-jarige man reed met 505 ug/l in een personenauto over de Ruyghweg. Dit is al te veel, maar zeker voor een beginnend bestuurder: zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Een 23-jarige vrouw reed zonder rijbewijs. Zij kreeg proces-verbaal. En tenslotte een 26-jarige man reed dinsdag rond 10.30 uur onder invloed van THC en cocaïne in een personenauto. Van hem is bloed afgenomen en het rijbewijs is ingenomen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.