Kort politienieuws

9

Den Helder – De politie moest zondagavond in actie komen nadat er een melding was binnengekomen dat een persoon met wapens liep hij het station. Uiteraard gingen agenten ter plaatse en ze troffen de man ook aan. Hij liep met een nepwapen over straat, maar ook dat is niet toegestaan. “Nepvuurwapens blijven levensgevaarlijk”, aldus de politie via Twitter.

Eerder op de dag was er een eenzijdig ongeval op de Middenweg, waarbij een muurtje van het treinstation werd beschadigd. De bestuurder van de auto bleek vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Het rijbewijs is ingevorderd en een gratis tip van de politie: “ook bij mooi weer geen alcohol in het verkeer!”.

9 REACTIES

 1. Je kan echt niks anders verzinnen he en op echt alles reageren echt triest….. mischien als je is met je bakkes van dat scherm komt zal je zien dat best mee valt maar hier op deze site ben jij de tokkie met altijd maar reageren kneus.

   • Hij heeft gewoon gelijk, iedereen is altijd maar een tokkie… misschien is tijd om gewoon weg te gaan uit Den Helder?

     • hebben jullie wel eens een uurtje goed naar het verkeer gekeken in deze met recht Tokkie gemeenschap Den Helder?
      .
      je zou zowat bang worden om naar buiten te gaan met al die mongolen op straat, en dan ben je negatief en moet maar weg uit Tokkie Town als je het probleem benoemd, jullie zijn hoogst waarschijnlijk dit zelfde soort werkschuw volk wat vanaf 12:00 in de Koningstraat rond hangt en daarna onder invloed van welk geestverruimend goedje dan ook in het lichaam met een petje en afgrijselijke onverstaanbare muziek op de straten onveilig maakt …..

 2. RB heeft u zelf dan niets beters te doen dan een uur naar het verkeer te gaan staren?
  Of vanaf 12 uur in de Koningsstraat naar het volk daar te gaan staren?

  Misschien kunt u die energie beter gebruiken om zelf eens wat positiefs toe te voegen aan Den Helder?

Comments are closed.