Legends Game in sporthal Sportlaan

0

Den Helder – Wie na de festiviteiten rond Koningsdag zondag nog even een sportieve middag wenst, die kan terecht in sporthal Sportlaan. Daar staan vanaf 14.00 uur twee basketbalwedstrijden op het programma. Als eerste de Legends Game (aanvang 14.00 uur) waarin oud-spelers van Den Helder het opnemen tegen oud-internationals, en daarna de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen voor de Den Helder Suns (aanvang 16.00 uur) tegen Weert.

Team Den Helder bestaat zondag uit Dolf Duyvelshof, Okke te Velde, Ron van Dijkum, Ricardo Cooper, Rik Cremer, Marco de Waard, Peter van Noord, Erwin Hageman, Ray Lagrand, Chris van Dinten, Eric van der Sluis. Coach Ton Boot

Bij de Oud-Internationals maken Henk Pieterse, Mario Bennes, Richard van Poelgeest, Cock Van de Lagemaat, Edwin van der Hart, Freek Geurts, Hasan Bouwer, Willy Jan Ackermans, Nico Boots, Jan Dekker en Jim van Dam hun opwachting. Coach: mistery guest!