DHA-A leader
DHA-A leader

Live verslag halve marathon

Den Helder – De LOS doet zondag 14 april weer live verslag van de Halve marathon van Den Helder. Met verslaggevers langs de route en bij start/finish worden de radioluisteraars volledig op de hoogte gehouden van het verloop van het evenement.

De live-uitzending begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur (afhankelijk van het verloop van het evenement). Er is niet alleen aandacht voor de halve marathon zelf, maar natuurlijk ook voor de Kidsrun en de Scholierenloop, de Bedrijvenloop en de 5 en 13,7 kilometer lange prestatieloop.

Door de live-uitzending vervallen de vaste programma’s Heldere Klanken en Nostalgia. Luister mee op 105.6 Mhz (FM), via de kabel, losdenhelder.nl of via de gratis app van de LOS, beschikbaar voor zowel IOS als Android.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook: