Man loopt langs het spoor

44

Den Helder – Het treinverkeer tussen Den Helder Zuid en Den Helder heeft vrijdagochtend korte tijd stapvoets gereden. Reden? Er liep iemand langs het spoor.

De politie was snel ter plekke en heeft de man van het spoor gehaald. Hij wist volgens de politie niet dat hij daar niet mocht lopen.

44 REACTIES

 1. Het AZC vlakbij het spoor is weer heropend. Het mag wat kosten die import. Op allerlei manieren..

 2. Even reageren op de persoon ‘e’ i.v.m. uw reactie aangaande: “veronderstellingen, vooroordelen van beide reageerders”. Helaas constateer deze jongen ‘sinds het AZC is geopend’ ook regelmatig dat er personen op de rijbaan lopen en niet op het voetpad naar de tunnel vanaf de Ruyghweg en onder de tunnel naar de Brakkeveldweg bewegen die niet in Nederland zijn geboren en voor kort verblijf blijkbaar in onze stad zijn en lak aan alles hebben.

  • Misschien een taak voor Veilig Verkeer Nederland om onze verkeersregels uit te leggen tegen de personen die daar verblijven om even op je eerste alinea te reageren.

   • ik zou ze allemaal met een taxi naar hun plekje brengen… liefst met aanhangwagen zodat ze de gestolen spullen niet zelf hoeven te tillen.
    dat knuffelen moeten we vooral volhouden. vooral ten koste van eigen volk.

   • ziet u aan de kentekenplaten op die fietsen dat het Duitsers zijn?
    zoek zoek zoek zoek om maar azijn te kunnen zeiken

   • u spreekt voor (knuffel) Henk? u staat samen op de Beatrixstraat fietsers aan te gapen en af te luisteren? Henk en Monique klinkt als een zeer slecht jank duo, de dag van de muziek komt er aan, al een podium besproken? tip, boek het hoekje bij Boon, dan een spandoek: H&M huilen de hele dag kolder bij onze mooie Heldersche bolder……..
    .
    weer in de tuin van Tops rondgehangen de hele avond gisteren zeker……

 3. Dus wat jij constateer, telt ook voor de persoon die langs het spoor liep .( zal wel uit het azc komen , want…. ) Of weet jij dat zeker ??dat de persoon bij de spoorbaan daar vandaan komt ?? Of omdat jij op straat deze mensen hebt zien lopen , zal dit persoon daar ook wel weg komen. Is dat dan geen vooroordeel of veronderstelling ?

  • ‘e’ daar ga ik zeker vanuit. Vooral de laatste regel in het artikel zegt mij meer dan genoeg. ‘Hij wist volgens de Politie dat hij daar niet mocht lopen’ maar goed je zal er wel weer een andere draai aan geven om je gelijk te krijgen zoals altijd.

   • Weer een vooroordeel.dat ik er een draai aan zou geven . En “”ik ga er van uit “”, is , ik ben er niet zeker van . Dus is het een veronderstelling .

   • Ja want een Nederlander zou zoiets natuurlijk nooit zeggen als hij betrapt wordt, die zegt netjes: ‘sorry agent, ik wist dat het niet mocht maar ik deed het toch’.
    Het gaat trouwens nog niet eens zo zeer om de veronderstelling dat het iemand uit het AZC is, dat zou best kunnen, het gaat meer om de manier waarop. Met ‘accent’ schrijven, er van uit gaan dat ze het doen omdat ‘ze lak aan alles hebben’, en passant ook nog even beschuldigen van het leegroven van de winkels .. als je zo praat over een medemens ben je bevooroordeeld!

    • ze hebben ook schijt aan alles en roven alles leeg (6 keer gepakt in de 7 weken dat ze in NL zijn even voor het gemak overheen gelezen?) omdat ze overal mee wegkomen dankzij de linkse knuffelaars in dit land, totaal kansloos…..
     .
     [ ] geschikt
     [x] totaal ongeschikt

     • @ RB, lijkt op een geval PTSD als ik het zo lees. Op zich niet zo vreemd als je uit een oorlogsgebied komt, niet waar? Het is in ieder geval iets dat onderzocht moet worden, eerst kijken waardoor het komt voor je iemand gaat veroordelen op basis van zijn huidskleur en/of achtergrond. Heeft niets met knuffelen te maken, meer met humaniteit en gezond verstand.

     • lul het maar weer recht …… het hele land is ten dode opgeschreven dankzij jullie linkse rakkers

     • Nee Monique, de persoon die RB bedoelt is een veelpleger en heeft geen respect voor andermans eigendom. Heeft niets met Post traumatische stress stoornis te maken. Dan vertoon je heel ander gedrag. Psychologie van de koude grond.

     • RB, volgens mij gaat het over EEN persoon die 6 keer gepakt is terwijl jij altijd over ZE zit te zeuren.
      Pluim voor de handhavers vind je ook niet?
      Voor een ruimere blik kan je vandaag nog naar Enkhuizen:Hapjes brengen culturen samen op Turks Festijn in Enkhuizen. Het Turks Festijn is ook zondag nog van 10 tot 18 uur.

     • het is één persoon die in het nieuws is geweest door dit incident, paar dagen terug nog een paar van die kanspareltjes die een jonge dame hadden beroofd, en het gaat maar door zo met die kanspareltjes, hoeveel van dit soort zitten nog onder de radar, het is gewoon één groot crimineel zooitje wat alleen maar naar dit linkse knuffel en weggeefland komt om er financieel zeer makkelijk beter van te worden……
      .
      als ik naar Enkhuizen ga dan ga ik voor bijvoorbeeld het stoomtreintje of het Zuiderzeemuseum, als ik interesse had in Turks eten of een Turks festijn dan ga ik wel naar Turkije en hoeft Turkije niet naar Nederland te komen, ze komen toch alleen maar met andere bedoelingen dan dat ze u voorschotelen…..

     • RB, ik had al een vermoeden dat je nog leefde in de 19e/20ste eeuw, ondertussen zijn wij doorgegaan naar de 21ste en is de wereld anders geworden. Zo ook de wereld bevolking. Jou leven zou er ook veel vrolijker uitzien als je iets meer accepteer en probeert samen te leven en niet wij tegen zij. Fijne zondag en ren mee met de halve.

     • gaat u dan maar fijn naar Enkhuizen en knuffel uw geliefde Turkjes even lekker stevig, veel het woord vriend in de mond nemen helpt enorm bij deze gasten om tijdelijk aardig gevonden te worden totdat ze de manier vinden om je keihard te naaien

   • U bent het woordje “NIET” vergeten heer Schotman. Dit staat achter het woord politie in het artikel. Heeft u daar overheen gelezen misschien? Want ja, dan krijgt het verhaal een hele andere wending. Nog maar eens goed lezen wat er werkelijk staat is mijn advies. Er staat in die zelfde zin zelfs tweemaal het woordje niet. Als u dan nog de tekst niet goed begrijpt is het misschien tijd om een cursus Nederlands te volgen en begrijpend lezen te gaan leren. Want ja, zonder de Nederlandse taal goed te kennen en te begrijpen kunnen er gigantische misverstanden ontstaan.

 4. Dat we niets over de afkomst van delinquenten mogen weten, dat is bedacht om te voorkomen dat mensen met een bepaalde achtergrond een slechte reputatie zouden krijgen.
  Maar nu die mensen met een bepaalde achtergrond zo´n reputatie al ruimschoots hebben, werkt dat achterhouden soms juist in het nadeel van die bepaalde mensen.
  Want denkt nu iedereen bij alles dat het wel weer iemand van die bepaalde mensen zal zijn.
  Ook als het eens een keer niet zo is.
  Nu blijkt dat het averechts werkt, wat voor zin heeft het dan nog om geheimzinnig te doen over de achtergrond van delinquenten?

 5. Bij het woordje “Man” is de fantasie van bijna iedereen die hier heeft gereageerd compleet op hol geslagen. Ik vraag mij af, als er vrouw of kind had gestaan u dan dezelfde gedachten zou hebben gehad. Ik vermoed het van niet. In de tekst zelf kan ik niet terug vinden dat het om een asielzoeker of een delinquent gaat. Dat staat nergens in de tekst. Om ook mijn fantasie even te gebruiken, zielig voor die oude demente man dat hij niet eens meer weet dat het gevaarlijk is om langs het spoor te lopen. Gelukkig zag de treinmachinist de man op tijd, en heeft ervoor gezorgd dat deze niets is overkomen door stapvoets te gaan rijden. En door politie in te schakelen. Maar nu even zonder dollen een feit. Wat mij opvalt in de tekst is dat er eerst staat dat de man langs het spoor liep. En in de volgende alinea staat dat de politie de man van het spoor heeft gehaald. Hoe zou het nu zitten? Op het spoor of langs het spoor? Puzzel dat maar eens uit.

  • mevrouw Postma, was u er nog niet achter dat als er geen nationaliteit o.i.d. bijstaat het (bijna) altijd gaat om kanspareltjes?

   • En hoe weet u dat? Dat voelt u aan uw water, of u steekt uw natte vinger in de lucht en toen wist u het ineens of zo? Oh nee wacht, ik weet het al, dat heeft uw onderbuik u ingefluisterd, en die heeft uiteraard altijd gelijk!

    • nee Monique, integendeel, het is meer een combinatie van extreem goed observatievermogen, afgrijselijk hoge opleiding en een enorme berg levenservaring,
     .
     en oh ja met een natte vinger weet ik ook wel raad…..

     • Je lijkt Trump wel, met je ‘extreem goed’. ‘afgrijselijk hoog’ en ‘enorme berg’. Nog even en jij ziet jezelf ook als een ‘stabiel genie’ met de ‘beste genen’.
      Maar sorry, van iemand die alleen de kop van een artikel leest en dan meent de inhoud ervan te kennen betwijfel ik zowel het observatievermogen alsook de hoge opleiding. Levenservaring zal je vast wel hebben, maar die behoed je blijkbaar niet van stomme fouten zoals verkeerde conclusies trekken op basis van een vraag (weet je nog, het woordje ‘hoe’ dat aangeeft dat het een vraag is, zou jij met je afgrijselijk hoge opleiding toch moeten weten?).

  • Nee, dat dacht ik ook al. Daarom geef ik ook maar geen antwoord meer op RB zijn vraag hieronder. Want voor het zelfde geldt is hij het kanspareltje wat langs of op het spoor liep. Wie zal het zeggen?

 6. @E linkse wegkijker. Ik heb deze week nog gezien hoe een spookrijdende arabier (azcer) met fiets op de Nieuweweg ervoor zorgde dat twee tegemoetkomende jonge meiden aan de kant werden gedrukt en daardoor bijna vielen. Bepaalde lieden nemen het niet zo nauw met de regels.

  • en als je er iets van zegt dan schreeuwen ze meteen “discriminatie”, dat weten ze dan wel weer precies, allemaal dankzij de linkse knuffelkliek

   • als u de hypothese niet snapt ligt dat aan u en niet aan mij beste linkse wegkijkende goedprater
    .
    kunt u ook even goedpraten bij het stukje over dat kanspareltje die jullie dit land hebben binnengelaten die in de zeven weken dat hij in het land is al zes keer is opgepakt?

   • Nee Henk, RB is naar mijn idee welbewust bezig om mensen uit de tent te lokken. Wat ik niet begrijp is waarom Ronald Boutkan, (met dezelfde initialen) dit op zijn website toe staat. Mensen kunnen ook gaan denken dat hij deze reacties onder het pseudoniem RB plaatst. Het haalt het niveau van DHA behoorlijk naar beneden. Heeft Ronald Boutkan nog niet gemerkt dat er al mensen aan het afhaken zijn? Er zijn straks wellicht ook adverteerders die afhaken. Die niet met dergelijke uitspraken geassocieerd willen worden.

    • dus als een reactie u niet bevalt moet deze maar verwijderd worden?
     juist u die altijd loopt te zemelen over dat haar reacties niet geplaatst lijken?
     u spoort aan op censuur waar u zich juist slachtoffer van voelt? vreemd….

  • Dat is heel toevallig, ik werd expres van het fietspad bij de Albert Heijn Meeuwenstraat afgedrukt door twee Somalisch uitziende knapen. Ze reden op mij af en toen ik pas op hoor riep begonnen ze te schelden en te dreigen. Het wordt hier erg onaangenaam met die azc figuren. Nou zal er vast iemand reageren dat ik ze niet over één kam moet scheren, dat zal gerust, voel mij toch telkens onveiliger in mijn eigen stad door dit soort figuren en dat is hoe ik het ervaar.

   Aan mevrouw Monique K. Mensen uit een oorlogsgebied met ptsd of ptss moeten hier helemaal niet over straat gaan. Wat als er ergens een ballon klapt of iets dergelijks? Wie zegt dat zo’n figuur niet gelijk naar wapens grijpt of andere geweldadige neigingen krijgt?

  • Ik ben absoluut geen linkse wegkijker. Maar waar ik niet tegen kan , is dat sommigen , bij het minste of geringste , naar deze mensen wijzen en waar ze vandaan komen. Net zoals u nu doet . U ziet wat gebeuren , en meteen is het een Arabier en azcér. Hoe weet u dat zo zeker ? Heeft u hem dat gevraagt ? het oordeel ligt al heel snel klaar , maar u weet het niet eens zeker.

   • dit kun je op dezelfde manier zeker weten als als het linkse knuffelduo H&M hierboven zeker weten dat mensen die op de Beatrixstraat over het trottoir fietsen altijd Duitsers zijn…..

    • Als ze mij bijna van me sokken rijden en ik, als ik er iets van zeg, in het Duits antwoord krijg, dan weet ik zeker dat het Duitsers zijn (denk niet dat een Belg of Brit of Nederlander of welke andere nationaliteit dan ook op z’n Duits antwoord geeft, niet waar?). Ik begrijp dat jij naast het spoor liep en deze man hebt horen praten, en daarom met zekerheid weet dat hij uit het AZC komt?

     Waar jij vandaan haalt dat het volgens Henk ‘altijd’ Duitsers zijn is mij overigens een raadsel, dat zegt die namelijk helemaal nergens. Voor iemand die beweert een ‘afgrijselijk hoge’ opleiding te hebben gehad lees je wel heel erg slecht (om maar niet te beginnen over je rekenen, dat is net zo abominabel).

 7. Over asielzoekers en NS gesproken. Niet vreemd is de verdenking dat het hier gaat over asielzoekers. Onlangs is een machinist bij Anna Paulowna door een groep asielzoekers mishandeld en 4 asielzoekende berovers zijn bij station Zuid aangehouden. Ik kan niet wachten tot het FvD aan de macht is.

  • Goedemorgen Brandon, heeft u nog niet gemerkt dat FvD hun programma aan het bijstellen is? Als u met macht bedoelt dat de grenzen dicht gaan voor vluchtelingen dan heeft u dat mis. Ooit gehoord van het verdrag van Genève? Bovendien zal FVD met andere partijen samen gaan werken. We leven in een democratisch land. FvD krijgt daarom geen alleen heerschappij. Misschien is het raadzaam om u eerst eens te verdiepen in de wereldpolitiek en de wereldhandel voordat u maar wat roept. FvD maakt alleen maar gebruik van de onvrede van mensen zoals u om stemmen binnen te halen. En begrijp me niet verkeerd. Een partij als FvD is ook nodig om de politiek scherp te houden. Alles heeft zijn functie.

Comments are closed.