Nieuwe Praxis opent op 10 april

2

Den Helder – Praxis Den Helder Zuid opent op woensdag 10 april zijn deuren na zes weken van ombouwen. Deze vestiging zal zijn deuren openen op de Burgemeester Ritmeesterweg 17 om 09:00 uur. Met de ombouw van Formido naar Praxis is de winkel overzichtelijker gemaakt en is er uitgebreid op de afdelingen ijzerwaren, gereedschap, laminaat en verlichting.

Winkelmanager Rob Lohmann vertelt enthousiast over de nieuwe Praxis-winkel in Den Helder Zuid: “Na zes weken van ombouwen is het eindelijk zover, wij mogen onze nieuwe Praxis-winkel openen. Met de ombouw van Formido naar Praxis zijn wij de nieuwste Praxis van Noord-Holland. Hierbij is de winkel overzichtelijker gemaakt en de afdelingen sluiten nog beter op elkaar aan. Ook zijn er meer stellingen in de winkel toegevoegd, zodat er ruimte is gecreëerd bij verschillende assortimenten. Zo hebben we flink uitgebreid op de afdelingen ijzerwaren, gereedschap, laminaat en verlichting.”

Klanten kunnen bij Praxis gebruik maken van Praxis Plus. Met Praxis Plus kunnen klanten profiteren van speciale kortingen en extra voordelen. Daarnaast kunnen klanten bij Praxis sparen voor Air Miles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.

Openingsaanbiedingen
De opening wordt vijf dagen lang gevierd met waanzinnige kortingen en feestelijke activiteiten. Van woensdag 10 april tot en met zondag 14 april krijgen klanten 25% korting op bijna alles. Deze feestelijke aanbiedingen gelden niet alleen bij Praxis Den Helder Zuid, ook bij Praxis Den Helder Ravelijn kunnen klanten gebruik maken van de openingsaanbiedingen.

2 REACTIES

  1. gefeliciteerd, maar hoop wel dat jullie de Formido spirit er in weten te houden en deze nieuwe Praxis niet op de oude op het Ravelijncenter gaat lijken want die is ronduit prut

  2. Ik heb het altijd andersom, Ravelijncenter vind ik enorm fijn en de formido zo enorm rot

Comments are closed.