Politie druk met verkeerszaken

0

Den Helder – De politie had het de afgelopen dagen weer druk met allerlei verkeerszaken. Via Facebook laat de politie van Den Helder af en toe weten waar ze zoal mee te maken had. Hieronder een kort overzicht:

Een 18-jarige man reed op een bromfiets zonder rijbewijs. Dit was overigens al de tweede keer in een maand. De volgende keer zal het voertuig in beslag worden genomen. Het voertuig was daarnaast dusdanig ondeugdelijk dat er een WOK-melding voor het voertuig is opgemaakt.

Een 51-jarige man reed op een bromfiets terwijl hij geen rijbewijs had. Ook hij kreeg een bekeuring.

Een 32-jarige man en later ook nog een 20-jarige man werden stilstaand aangetroffen op de Dijkweg. Omdat je hier in de nachtelijke uren niet mag komen spraken agenten de twee aan. Zij bleken onder invloed van THC te zijn. Ze hebben beiden een rijverbod van 12 uur gekregen.

Een 27-jarige man reed onder invloed van THC in een auto. Er is bloed afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.