Solliciteren tijdens een menuutje

5

Den Helder – De McDonald’s restaurants in Den Helder bieden op zaterdag 6 en zondag 7 april een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald’s menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een Manager spreken over een mogelijke (bij)baan als Crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald’s.

Melvin Pach, Operations Director van McDonald’s restaurants in Den Helder, staat klaar om de sollicitanten te verwelkomen: “We kijken er ontzettend naar uit om in het weekend van 6 en 7 april sollicitanten het Sollicitatie Menu aan te bieden. Op deze unieke manier kunnen we belangstellenden laten zien dat het werk als Crewlid niet alleen leuk, flexibel en afwisselend is maar dat je hier ook ervaring mee opdoet, waarmee je je CV echt verrijkt. Ik en mijn team nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen proeven!”.

Met ruim 20.000 werknemers is McDonald’s Nederland de grootste horecawerkgever van Nederland. De medewerkers van McDonald’s in Nederland ontvangen en helpen wekelijks miljoenen gasten in de 247 McDonald’s restaurants. Door de snelle groei van McDonald’s in Nederland en door de introductie van nieuwe services is extra versterking nodig en zoekt McDonald’s altijd gastvrije medewerkers. Het bedrijf kiest er voor om dit op een toegankelijke en verrassende manier te doen, met diverse nieuwe wervingsinitiatieven zoals het Sollicitatie Menu. Op deze manier laat McDonald’s nieuwe collega’s kennismaken met de mogelijkheden van een (bij)baan als Crewlid in een McDonald’s restaurant.

5 REACTIES

  1. “de sfeer komen PROEVEN van het werken bij McDonald’s. ”

    Misschien dat dat wel naar meer smaakt. Hun gerechten vind ik smakeloos. 🙂

    (maar dat is persoonlijk natuurlijk)

  2. De naam Pach spreekt al boekdelen. Zat vroeger bij moeder Pach tijdens visite met de thermostaat op standje kou zodat daar een beetje geld werd bespaard. Zo wordt ook hun personeel behandeld… letterlijk in de kou staan. De kindvriendelijke en uitnodigende uitstraling van McDonalds is lang geleden al volledig zoekgeraakt. Snackbar van Veen is beter.

Comments are closed.