Vier man opgepakt voor zakkenrollerij

11

Den Helder – De politie heeft zondagmiddag op het station in Den Helder vier personen aangehouden voor zakkenrollerij. Het gaat om twee mannen (17 en 22 jaar) uit Den Helder, een 17-jarige man uit Echt en een 17-jarige man uit Dronten.

Rond 14.30 uur stond het 19-jarige slachtoffer uit Haarlem in Anna Paulowna in de rij voor de bus. Toen zij de bus instapte merkte zij dat ze was gerold van haar mobiele telefoon. Het slachtoffer gaf aan dat er een groepje jongens achter haar in de rij stond. Deze vier jongens waren ondertussen in de trein gestapt in de richting van Den Helder.

Op het station kon de politie het viertal aanhouden en werd de telefoon van het slachtoffer aangetroffen. De vier jongens zijn ingesloten voor onderzoek.

11 REACTIES

 1. altijd apart om te lezen dat de jongelui tegenwoordig “vrienden” hebben uit alle windstreken, zal wel te maken hebben met facebook en zo voorts en niets te maken hebben van de drieletterige instanties in zowel Echt-Susteren, Dronten en Den Helder…… kanspareltjes?

  • Ik wordt nou toch zo moe van mensen zoals u, geen kans voorbij laten gaan om even te hinten naar asielzoekers.

   • ik word dan weer verschrikkelijk moe van uw soort de struisvogels……… één groot crimineel zooitje wat we hier binnen hebben gehaald
    .
    [.] geschikt
    [x] ongeschikt

    • Het lijkt dan wel alsof een struisvogel zijn hoofd in het zand steekt, maar iedereen met meer dan twee hersencellen weet dat dat een luchtspiegeling is. In tegenstelling tot u zie ik dus geen vertekend beeld waarin ik denk de achtergrond van de dader te kennen, op basis van wat vage aanwijzingen en een uitgesproken gevoel in de onderbuik.

   • Moe van mensen zoals u? Het blijken inderdaad asielzoekers te zijn geweest die dit hebben gedaan. Kijk maar lekker de andere kant op, totdat het je zelf overkomt.

 2. Men kan daar nog wel een andere draai aangeven. Wat moesten ze in Anna P Wat zit daar en wat zit er in Echt en Dronten ? Zijn het geen hier werkende personen uit het Oosten ? Daar zitten ook veel gauwdieven tussen.

 3. Een 17 jarige (snotneus) wordt man genoemd.
  Misschien is genderneutraal hier meer op z,n plaats.

 4. Natuurlijk weer kanspareltjes. Net als dat stuk afval wat in Hoofddorp een bloedbad aanrichtte. Minder minder minder.

 5. triest… dat eeuwige “wegkijken” van dat linkse spul hier.
  het is een feit dat 99,8% van dit soortgevallen een “kleurtje” heeft.
  dat werkschuwe schorem heeft hier niks te zoeken. toegevoegde waarde voor dit land is NUL
  maar vooral de andere kant op kijken links…

Comments are closed.