Vroege start voor de Reddingsbrigade

2

Julianadorp – Ik heb de zomer in m’n bol, zong de echte André Hazes ooit vrolijk en enthousiast. Deze dagen geldt dit voor velen en dus wordt dit weekend ook drukte op het strand verwacht. Reden voor de medewerkers van de Reddingsbrigade om het seizoen eerder te beginnen dan gebruikelijk.

“Gezien het prachtige weer zijn de vrijwilligers van de Reddingsbrigade zaterdag aanwezig op strandpost Julianadorp van 10.30 tot 16.00 uur!”, aldus een mededeling op Facebook. “Normaal starten we in het eerste weekend van mei, maar dit mooie weer vraagt om een vroege start!”

2 REACTIES

  1. Jammer dat ik wat te oud ben voor dat soort werk. Dat rennen en vliegen gaat dit mannetje niet meer redden.
    Zou anders graag bij de brigade willen helpen/werken.

    • Dag Ad!

      Ook vanaf de zijlijn kan je prima een bijdrage leveren aan het prachtige vrijwilligersvak bij de Reddingsbrigade! Zij zijn nog op zoek naar bestuursleden! Misschien is dat wat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Comments are closed.