Auto in beslag genomen

1

Den Helder – Een 22-jarige man die op 23 april al was betrapt op rijden onder invloed van drugs werd afgelopen weer aangehouden door de politie. De man reed in een auto, terwijl zijn rijbewijs vorige maand al was ingevorderd.

Na een korte achtervolging via Hippolytushoef reed hij zich klem in Den Oever. Hier werd hij aangehouden. De man bleek wederom positief te reageren op drugs en dit keer had hij ook te veel alcohol op. Er is bloed afgenomen. Voor het rijden met alcohol en drugs op, het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het veroorzaken van gevaar op de weg moet de man zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Kennelijk snapte de man de regels met betrekking tot een ingevorderd rijbewijs niet want afgelopen zaterdag zagen agenten hem weer rijden, dit keer op de Verkeerstorenweg. Niet geheel verrassend was hij nu wederom onder invloed van drugs. Ook nu mag hij zich voor de rechter verantwoorden. m er zeker van te zijn dat met deze auto niet meer gereden wordt, hebben de agenten dit voertuig in beslag genomen. Het zal ter destructie worden aangeboden.

1 REACTIE

Comments are closed.