Bezoeker zwembad naar ziekenhuis na reanimatie

1

Den Helder – Een bezoeker van het zwembad moest donderdag aan het eind van de middag worden gereanimeerd. Het betrof een man die uit het buitenbad moest worden gehaald.

Ter plekke is eerst geprobeerd de man te reanimeren met behulp van de aanwezige AED. Na het arriveren van de medische dienst nam die de hulp aan de man over en uiteindelijk is hij met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Den Helder.

In eerste instantie werd door omstanders gesproken van een verdrinking, dat was dus niet het geval. Mogelijk is de man getroffen door een hartaanval, maar de precieze reden voor de noodzakelijke reanimatie is onduidelijk. Het is op dit moment niet bekend wat de toestand van de man is.

Foto: Inter Visual studio / Marcel Barriel

1 REACTIE

Comments are closed.