Eigenaar bloemen nog niet gevonden, dief wel opgepakt

10

Den Helder – De politie heeft dinsdag een 54-jarige man ‘van zijn bed gelicht’ welke verdacht wordt van de diefstal van bloemen van de begraafplaats. De man wordt er ook van verdacht dat hij op 15 mei een plantenbak met bloemen gestolen had uit de tuin van een woning in de Schooten. Ook deze diefstal was door de camera vast gelegd. De politie had hem op de beelden herkend.

De man is gehoord en mag zich woensdag verantwoorden bij de Rechter-commissaris. Deze zal bepalen wat er met de man zal gebeuren.

De politie is nog steeds op zoek naar de eigenaar / plaatser van de grote bos roze bloemen welke op 17 mei zijn weggenomen vanaf een graf op de Rooms Katholieke begraafplaats. Het gaat om een graf in een van de paden links van het kapelletje.

10 REACTIES

 1. Onbegrijpelijk 54 jaar,bekentenis gegeven dat je bloemen hebt gestolen van het kerkhof.
  Hoe diep kun je zinken?

 2. ” van zijn bed gelicht ” dus s’nachts zijn deur ingebeukt door een AT en met een zak over zijn hoofd afgevoerd ? en dat voor twee bossen bloemen ? stoere taal hoor van de politie,en nu op naar de rechter commisaris ,nou die geeft hem vast wel 90 dagen voorarrest . gerchtigheid zal geschieden !! i

  • SWAT team ingezet, helicopters boven zijn huis en omgeving afgezet. Fregat zou ook komen, maar de sloot was te smal. Trump en Putin geraadpleegt. Ja ja….zo doen we dat met mensen die bloemetjes pikken…..hahaha….vond het echt leuk Piet.

 3. staat er toch echt ” van zijn bed gelicht ” sterke aktie voor 2 bossen bloemen
  en als me fiets wordt gejat doen ze niks

 4. Wat bezielt zo iemand, om bloemen, en mogelijk een plantenbak, te gaan jatten? Nou is het uiteraard leuk, wat bloemen in huis in de lente, maar dan pluk je toch wat in het wild? Met andere woorden, ik ben wel benieuwd naar het verhaal hier achter, geen cent te makken en vrouwtje in het ziekenhuis, niet helemaal goed in het hoofd?
  Maar inderdaad, ‘van het bed gelicht’ voor twee bossen bloemen komt nogal overtrokken over.

 5. Er is van de week , door Ed geopperd , dat het een bekende van de politie is. Misschien heeft deze bekende meer op zijn geweten en was het nu de druppel , die er toe leidde om hem van zijn bed te lichten. Hoewel , dat , dat een veel gebruikte uitspraak is voor een aanhouding/arrestatie.

 6. De rechtercommisaris heeft hem naar huis gestuurd in afwachting van een dagvaarding om te verschijnen voor de politie rechter.
  Geheel volgens de regelen der wet.

Comments are closed.