DHA-A leader
DHA-A leader

Geen gewonden bij ongeval op N99

Den Helder – Bij een ongeval op de N99, bij Breezand, is zondagmiddag niemand gewond geraakt. Het ongeval vond rond 13.00 uur plaats. Een auto met aanhanger, uit de richting van Den Helder, reed tegen een andere auto aan.

De weg is afgezet. Volgens een getuige slingerde de auto met aanhanger op het laatste moment over de weg, waardoor deze een tegenligger raakte. Er raakte niemand gewond, wel waren er uit voorzorg drie ambulances naar de plaats van het ongeval gekomen.

Foto’s: Inter Visual studio / Marcel Barriel

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

  1. RB

    dat is toch wel een geluk bij een ongeluk dat hier geen gewonden gevallen zijn, de combinatie van op een weg waar 100 gereden mag worden een tegenligger raken met een behoorlijk zware auto met daarachter een zware aanhanger met ook nog een zware lading kan toch wel héél anders aflopen

Reageren is niet meer mogelijk.