Gratis kraam op Noorderfestival

0

Julianadorp – Het Noorderfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli, uiteraard weer bij ’s Heeren Loo, van 12:00 tot 16:30 uur. Snelle beslissers kunnen een gratis marktkraam reserveren op de markt bij het Noorderfestival.

Cliënten van ’s Heeren Loo en bezoekers zijn van harte welkom om samen te genieten van diverse bands, een markt, foodtrucks en activiteiten voor het hele gezin. Er worden op de markt handgemaakte producten aangeboden die door cliënten van ’s Heeren Loo zijn gemaakt. Ook oude ambachten, bedrijven en organisaties uit de regio presenteren zich.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Stuur een mail naar noorderfestival@sheerenloo.nl onder vermelding van de benodigde ruimte, een hele marktkraam van vier meter of een halve marktkraam van twee meter, en de producten die je aanbiedt.