Gratis zomerconcert Dick Raat in het Timorpark

0

Den Helder – Dick Raat komt zondag 2 juni weer naar het Timorpark in Den Helder. Hij verzorgt het eerste gratis toegankelijke zomerconcert in het park.

Velen zullen Dick kennen van zijn optredens tijdens feestelijke gelegenheden. Al bijna 20 jaar is hij beroepsmatig werkzaam als gitarist/zanger/entertainer op de meest uitéénlopende evenementen. Maar naast deze optredens brengt Dick ook al een aantal jaren theaterconcerten op de planken. In het najaar van dit jaar gaat zijn theaterconcert “Dick Raat zingt Boudewijn de Grootste hits” in première.

Tijdens het parkconcert in het Timorpark zingt Dick mooie, herkenbare, ontroerende en gezellige liedjes uit zijn theaterconcerten en zijn reguliere repertoire. Neem uw kleedje lekker mee en kom genieten van de mooie stem van Dick, zijn gitaarspel en enthousiaste manier van optreden.

Het concert begint om 14.30 uur en wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.