Grote brand aan de Bedrijfsweg (update)

4

Den Helder – In de nacht van woensdag op donderdag is een grote brand uitgebroken aan de Bedrijfsweg. Het betreft het pand van Scooterworld, net naast Scheffer Witgoed. De brandweer is massaal uitgerukt om het vuur te bestrijden.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, maar het pand van Scooterworld moet als verloren worden beschouwd. Volgens de Veiligheidsregio was er in elk geval niemand aanwezig in het pand waar de brand is. De brandweer was met meerdere tankautospuiten en een hoogwerker aanwezig om het vuur te bedwingen. Dat is gelukt, al is het pand inmiddels wel gedeeltelijk ingestort en wordt als verloren beschouwd.

De brandweer heeft rond half vier het sein “brand meester” gegeven. Liander is ter plaatse om gas en elektra af te sluiten. Salvage_nl is aanwezig om de schade met de eigenaren op te nemen. Het naast gelegen witgoed bedrijf is behouden gebleven. De omgeving was enige tijd afgezet.

Foto’s: Inter Visual studio / Marcel Barriel

4 REACTIES

  1. Wat een ramp voor dit bedrijf. Volgens een bekende van mij waren er ook een groot aantal scooters aanwezig van Domino’s Pizza die daar gerepareerd werden en aan de foto’s te zien zullen die het ook wel niet overleefd hebben. Veel sterkte toegewenst aan de eigenaar en personeel en net als RB als schreef: “Dit gun je je ergste vijand nog niet toe”.

Comments are closed.