Kappio neemt kinderopvang Eigenwijs over

0

Den Helder – Eigenaresse Daisy de Vroome heeft samen met haar team de afgelopen jaren vol trots gebouwd aan kinderdagopvang Eigenwijs in Quelderduyn. Per 1 januari 2020 draagt zij het kinderdagverblijf Eigenwijs over aan kinderopvangorganisatie Kappio.

Hiermee blijft de kwaliteit van de opvang en begeleiding van de kinderen gewaarborgd en kan worden doorontwikkeld richting de toekomst. Voor haar een logische keuze, want Kappio is net als zij begonnen met één locatie en kent en snapt de voordelen van kleinschalige kinderopvang. Alle huidige medewerkers blijven werken op Eigenwijs en dat zal ervoor zorgen dat het voor de kinderen en ouders vertrouwd blijft.

Spelenderwijs
Kappio is al jarenlang een bekend adres voor kinderopvang in de regio en heeft als kernwaarde dat kinderen spelenderwijs wijzer worden. Dit sluit heel goed aan bij de visie van Eigenwijs. Kappio is een maatschappelijke kinderopvang organisatie en biedt in de gemeenten Den Helder, Hollands kroon, Schagen en West-Friesland alle vormen van kinderopvang. Verder kenmerkt Kappio zich in de nauwe samenwerking met onderwijs, waarin zij vooral inzetten op een doorgaande lijn richting peuter en kleuters om de overgang naar onderwijs zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In Den Helder is het aanbod peuterschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in de Indische buurt in de Julianaschool. Een peuterschool en buitenschoolse opvang in de Eben Haëzerschool. En peuterscholen in de Tuindorpschool, brede school De Poolster en De Verrekijker in Julianadorp. Kappio heeft dan ook veel ervaring in huis omtrent kinderopvang.

Meer informatie: www.kappio.nl.