Kika en Helderse ouderen centraal bij 49e Beatrixmarkt/Rozeboomtoernooi

1

Den Helder – Met groot enthousiasme is de organisatie van het Beatrixmarkt/Rozeboomtoernooi druk bezig met 49e editie van dit mooie zaalvoetbaltoernooi. Op 18 mei strijden twaalf teams in sporthal Sportlaan om de felbegeerde titel.

De gezelligheid staat voorop en daarom spelen er traditiegetrouw minimaal twee dames in elk team. Naast het sportieve gedeelte zijn er ook nog andere activiteiten in en rond de sporthal. Zo staat er wegens het succes van vorig jaar weer het gigantische dartvoetbalspel voor de sporthal. Daarnaast een mooie loterij met prachtige prijzen, waaronder een unieke Rozeboomfiets, beschikbaar gesteld door het Helderse bedrijf Zeestad staal. Ook hiervan gaan alle opbrengsten naar het goede doel. De voetbaldag wordt afgesloten met een spetterende feestavond verzorgd door feestduo Ties & Theo (DJ Matthijs Gerssen en zanger Theo Kruize).

Sinds het ontstaan van het toernooi staat het goede doel centraal. De laatste jaren wordt elke keer een mooi bedrag geschonken aan Stichting Kika en organiseert het toernooi samen met Omring een ouderendag in Hotel Den Helder. De ouderendag is dit jaar op 7 juli. Zo’n 250 ouderen beleven daar een onvergetelijk feest met Live muziek, dans, een loterij en volop gezelligheid. Het succes van het toernooi is vooral te danken aan de bereidwilligheid van de vele Helderse bedrijven om hieraan mee te werken. Daarom is en blijft het toernooi een groot succes en kunnen deze prachtige goede doelen gesteund worden.

Meer informatie staat op de website www.rozeboomtoernooi.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.