Lentefeest bij de Helderse Vallei

0

Den Helder – Het is lente en dan ziet de natuur er feestelijk uit.. bloemen staan in bloei, er zitten volop bladeren aan de bomen en lammetjes huppelen door de wei. Daarom vieren ze bij De Helderse Vallei een Lentefeest!

Iedereen is van harte welkom op zondag 19 mei 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur op het terrein van De Helderse Vallei. Het feest heeft voor elk wat wils. Ontmoet de partners van De Helderse Vallei en doe mee met de diverse leuke activiteiten die zij aanbieden. Struin rond tussen de marktkramen met bijzondere, biologische, pure en recycle producten. Aai de jonge dieren, doe mee met natuurlijke activiteiten of rij een rondje op een paard.

Kijk mee bij demonstraties van oude ambachten, zoals schaap scheren, wol spinnen en houtdraaien. Natuurlijk kan er ook gesmuld worden van diverse lekkernijen, zoals warme wafels, een zelfgebakken broodje en heerlijk ijs. Het feest zal opgefleurd worden met diverse muziek- en dansoptredens. Het Lentefeest wordt georganiseerd voor jong en oud. De toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor het volledige programma op www.deheldersevallei.nl/nieuws.