Maan komt naar Helderse Zomerfeesten

4

Den Helder – De populaire zangeres Maan komt naar Den Helder. Ze staat vrijdag 12 juli op het podium tijdens het Concert aan de Werf van Helderse Zomerfeesten.

“Vorig jaar hebben we ingezet op een line-up van lokale artiesten. Dit jaar wilden we een combinatie maken van lokale artiesten en een artiest die bij jong en oud populair is. Dat het dan lukt om Maan naar Den Helder te halen is natuurlijk geweldig. En dan hebben we ook nog een te gekke band vastgelegd die we later bekendmaken. Een ding is zeker, het wordt vrijdag één groot feest tijdens Concert aan de Werf”, aldus de organisatie van de Helderse Zomerfeesten.

De Helderse Zomerfeesten vinden van 12 tot en met 14 juli plaats op Willemsoord. Het gehele weekend is er een foodtruckfestival. Op vrijdag 12 juli start het festival om 16.00 uur met het Concert aan de Werf, op zaterdag is het zomercarnaval en zondag volgt een relaxt podiumprogramma tijdens Lazy Sunday. Wie meer wil weten over de Helderse Zomerfeesten kan terecht op de gelijknamige Facebookpagina of op www.heldersezomerfeesten.nl.

4 REACTIES

  1. nu nog maar genieten van alle festiviteiten op Willemsoord nu het nog mogelijk is daar…..
    als straks dat dure onnodige stadhuis er eenmaal staat is er hoogstwaarschijnlijk niets meer mogelijk helaas 🙁

    • Als je die link onderaan in het bericht volgt kan je op die site zien wie de sponsors zijn. Maar kort samengevat: wij, de klanten van de sponsors betalen het.

Comments are closed.