Mirthe de Weert Nederlands Kampioen Showtwirl

0

Julianadorp – De 9-jarige Mirthe de Weert uit Julianadorp is afgelopen zaterdag 25 mei Nederlands kampioen showtwirl geworden. Mirthe liet haar show op muziek van Cinderella foutloos zien en dit werd door de jury dan ook beloond met mooie punten en de 1e plaats in haar leeftijdsklasse.

Tevens is Mirthe uitgenodigd om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap showtwirl, wat in oktober in Lignano Sabbiadoro (Italië) plaatsvindt. Samen met haar trainster Patricia Bergman en de bondscoach van de Nederlandse equipe zal Mirthe zich hier de komende maanden optimaal op voorbereiden.

Mirthe is lid van Twirlvereniging Passion uit Julianadorp, waar zij elke maandag avond traint. Passion is een jonge, groeiende vereniging met altijd plaats voor nieuwe leden.Voor meer informatie: twirlvereniging-passion@ziggo.nl