Pinksterwandeltocht op terrein ’s Heeren Loo

0

Julianadorp – ’s Heeren Loo organiseert op maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, een wandeltocht van 2,5 en 5 kilometer. De tocht is uitgezet over de 84 hectare van het terrein van Noorderhaven, over het prachtige bosrijke terrein, langs de speeltuin en de kinderboerderij.

Onderweg vinden diverse activiteiten plaats, zoals draaimolen de Bonte Molen, Teatro Pavono, hét smartlappentrio Uit, DJ’s van Jongerencentrum Vliet 60, boerderijgroep Levende Have en draaiorgel de Barometer. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. De optredens worden dan verplaatst naar het Tij.

De wandel- en fotopuzzeltocht zijn uitermate geschikt voor jong en oud. Voor de jongere wandelaars met veel energie bieden de kinderboerderij en de speeltuin extra uitleefmogelijkheden. De inwendige mens wordt uiteraard niet vergeten. Officieel ingeschreven en betalende deelnemers krijgen een bon voor een gratis ijsje en onderweg wordt drinken, versnaperingen en snacks te koop aangeboden.

Deelname
De kosten voor deelname bedragen vijf euro. Iedere wandelaar ontvangt een herinneringsmedaille en een ijsje. Wandelaars kunnen zich inschrijven tussen 13.30 uur en 14.30 uur op het grasveld achter gebouw ’t Blok in het centrumgebied van woonzorgpark Noorderhaven. Uiterlijk om 16.30 uur dienen de wandelaars bij het startbureau terug te zijn. De Pinksterwandeltocht is geschikt voor wandelaars met of zonder wandelwagen, buggy, rollator of rolstoel.