Sloeproeiers varen huwelijksbootje

6

Den Helder – Een huwelijksdag is altijd bijzonder, maar er zijn natuurlijk altijd extra speciale manieren om te arriveren op de plek waar het ja-woord moet worden gezegd. Afgelopen zaterdag was de grote dag voor Debby Vergouwen en Steven Kroon.

De huwelijksvoltrekking vond om 19.00 uur plaats op Fort Westoever. Ze werden op een bijzondere manier naar de trouwlocatie vervoerd. Hun vrienden van Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland brachten hen met hun roeisloep de Boekanier naar het Fort.

En voor de nieuwsgierigen onder ons: natuurlijk zeiden zowel Debby als Steven volmondig JA!

Foto: Patrick de Graaf

6 REACTIES

  1. was Steven z’n scheerapparaat nou net stuk met zo’n belangrijke dag…..

      • Waarom zou je zo’n mooie baard moeten afscheren als je gaat trouwen?

          • Je hebt geen antwoord, waarom hij dat zou moeten, dus noem je mijn vraag maar ‘typerend’? Mag zo’n man niet zelf beslissen hoe die er uitziet op zijn trouwdag? Zijn baard ziet er keurig en netjes verzorgd uit, en zijn vrouw vindt het blijkbaar best hoe hij eruit ziet, maar hij moet zijn baard afscheren om aan jouw standaard te voldoen? Al trouwt die in bermuda shorts met hawaii hemd en baard tot zijn middel, dat is hun zaak en niet de jouwe!

Comments are closed.