Sportfoto’s winnen in de maand april

0

Den Helder – De fotowedstrijd “Helderse Sport in Beeld” heeft de eerste maandwinnaars opgeleverd. Brenda Bruinenberg maakte het winnende beeld met haar foto van dochter Anemoon die de oranje band met Jiu Jitsu haalde. Een tweede plaats is er voor de foto van Danielle van der Sluis met haar inzending van de 5-jarige Bryce, die met basketbal tot zijn eigen verrassing het netje wist te vinden. Beide foto’s gaan door naar de eindronde.

“Helderse Sport in Beeld” is een fotowedstrijd die Den Helder in beeld in samenwerking met de gemeente Den Helder en Team Sportservice Den Helder organiseert. Elke maand worden twee inzenders gekozen om door te gaan naar de eindronde. Hieruit wordt de winnende sportfoto van het jaar gekozen, die op het sportgala bekend wordt gemaakt. Ook voor de maand mei kunnen de foto’s weer ingestuurd worden via heldersesportinbeeld.nl.

De foto’s, links de 1e plaats en rechts de 2e plaats. Eerste plaats, maker Brenda Bruinenberg: “Anemoon Jansen, 9 jaar, heeft net haar oranje band jiu jitsu gehaald! De foto laat het mooie moment zien tussen leerling en trotse leraar Addie van Eeuwen. De foto is gemaakt in Budocentrum Julianadorp.” Tweede plaats, maker Danielle van der Sluis: “het komende toptalent van b.v. Noordkop in actie. Bryce is 5 jaar, kan eigenlijk nog niet bij de basket, maar wist met een hele grote aanloop met heel veel stappen de bal toch tot zijn grote schrik in het netje te krijgen in sporthal sportlaan tijdens het maandelijkse benjamintoernooi”.