Stembureaus lastig bereikbaar door intocht

5

Julianadorp – Vanwege de intocht van de avondvierdaagse zijn twee stembureaus in Julianadorp donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur moeilijk te bereiken met de auto. Het gaat om het stembureau 22 in MFC ’t Dorpshuis (Middelzand 3504) en de stembureaus 23 en 24 in de gymzaal Vogelzand (Vogelzand 4103).

De stembureau’s zijn lopend en met de fiets wel goed te bereiken. Stemmen mag echter in elk stembureau in de eigen gemeente. Wie uit wil wijken naar een ander stembureau kan in Julianadorp naar stembureau 21 (Woon- en zorgcentrum Buitenveld, Landbouwstraat 66), stembureau 25 (voormalig naaiatelier – tegenover fietsenzaak in Dorperweerth, Drooghe Bol 1010B) en naar stembureau 27 (ontmoetingscentrum De Verbinding, Boterzwin 3476).

De totaallijst van de Helderse stembureau’s staat op www.denhelder.nl en achter op de kieslijst.

5 REACTIES

 1. Ik stem tegen de huidige corrupte, zakkenvullende machthebbers van de EU, die – net als onze stadspolitiek – niet naar het volk luisteren en dus stem ik op Forum voor Democratie. 🙂

  • Beste Judge X,
   Bezint eer gij begint,ook dat gaan zakkenvullers worden.Laat u niet meeslepen door de Baudet hype!
   Gezien uw vele reacties op dit medium (meestal zinvol) had ik u verstandiger verwacht.

   • Uiteraard gaan dat zakkenvullers worden, maar met deze tegenstem, kun je een Pim Fortuyn reactie in beweging zetten bij de zittende machthebbers in de EU, in ons land en in onze stad.
    Problemen met FVD lossen we later dan wel weer op. 😉

 2. Je laten meeslepen is een (weloverwogen) keuze
  Enige motivering kan geen kwaad heer Anton

Comments are closed.