Team Kaandorp wint Vuurtorentoernooi

0

Den Helder – Maar liefst 50 teams hadden zich bij Entre Nous aangemeld voor het zaterdag gespeelde Vuurtorentoernooi. Een van de teams was er zelfs voor uit Duitsland gekomen. De winst ging uiteindelijk naar Team Kaandorp.

Er werden eerst twee voorrondens gespeeld, waarna de teams werden verdeeld over een A en B poule. In totaal werden vijf wedstrijden gespeeld. Na de twee rondes in zowel de A en B poule waren diverse teams nog in de race voor de ereplaatsen.

Uiteindelijk werden in de A poule (het hoofdtoernooi) Kees met zoon Rik Kaandorp uit Beverwijk eerste en dus de winnaars van dit toernooi. Het team Hans Timmerman met Yves Roussel uit Leeuwarden werd tweede en de derde plaats ging naar het team uit Haarlem, bestaande uit Esmee Rakers en Tim van Drunen Tittel. Deze eerste drie plaatsen werden beslist op het saldo. In de B poule eisten Fred en Carla Stuijts uit Hoorn de eerste plaats op.