The Euros naar Helderse Zomerfeesten

0

Den Helder – The Euros staat vrijdag 12 juli, net als Maan, op het podium tijdens het Concert aan de Werf van Helderse Zomerfeesten, zo maakt de organisatie bekend.

“Deze band kan een plein vol gezelligheid omtoveren tot één feestende massa”, zo omschrijft de organisatie hun tweede act. Precies wat we nodig hebben na de vrijdagmiddagborrel op het plein. Wat je kunt verwachten is jezelf te betrappen op het bespelen van de luchtgitaar en je longen uit je lijf zingen. Het wordt een twee uur durende knallende show.”

De line up van Concert aan de Werf wordt dit jaar compleet gemaakt door Helderse acts. DJ Ar-Jay opent de vrijdagmiddag met relaxte housebeats. Daarna is het tijd voor livemuziek met de Helderse allround Soundmates. Later op de avond komen 90’s hits voorbij als de DJ’s van Relive the 90S achter de draaitafels staan.

Helderse Zomerfeesten
De Helderse Zomerfeesten vinden van 12 tot en met 14 juli plaats op Willemsoord. Het gehele weekend is er een foodtruckfestival. Op vrijdag 12 juli start het festival vanaf 16.00 uur met het Concert aan de Werf, op zaterdag is het zomercarnaval en zondag volgt een relaxt podiumprogramma tijdens Lazy Sunday.

Wie meer wil weten over de Helderse Zomerfeesten kan terecht op de gelijknamige Facebookpagina of op www.heldersezomerfeesten.nl.