Vrijwel iedereen geslaagd voor verkeersexamen

1

Den Helder – Het praktijk verkeersexamen voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen is deze week uiterst succesvol verlopen. De afdeling Den Helder van Veilig Verkeer Nederland laat weten dat vrijwel iedereen is geslaagd!

Van de zeshonderd leerlingen die op de fiets stapten voor het examen zijn er slechts drie gezakt; een in Julianadorp en twee in Den Helder. In het dorp vond het examen woensdag en in Den Helder donderdag plaats. Het houden van de examens was mogelijk dankzij een vaste groep vrijwilligers, enkele mensen die zich deze week nog hadden gemeld en dankzij de scholieren van Scholen aan Zee. Zij konden een deel van hun maatschappelijke stage verrichten door te helpen bij de verkeersexamens.

Al met al een geslaagde week dus, al is wel besloten dat elke deelnemende school volgend jaar tenminste 1 begeleider moet leveren. Zo niet, dan kan de school niet meedoen. Zover zal het niet komen, verwacht VVN Den Helder voorzitter Kees Bazen.

1 REACTIE

Comments are closed.