Winkelgebied Marsdiep organiseert weer een huppeltjesmarkt

0

Den Helder – Marsdiep Winkelgebied organiseert op 22 mei van 9:00 uur tot 17:00 uur weer de fameuze Huppeltjesmarkt! Het evenement is bedoeld voor groot en klein, jong en oud.

De vele springkussens verspreid over het winkelgebied zorgen voor de vrolijke naam: Huppeltjesmarkt. Kinderen kunnen van het ene naar het andere springkussen huppelen. Naast de vijf verschillende springkussens is er voor de kinderen schminken, popcorn, suikerspinnen, een ballonartiest clown Dombo en een zweefmolen. Samen met Legoclub Den Helder wordt er een fantastische (gratis!) bouwwedstrijd met leuke prijzen georganiseerd.

Voor de muzikale omlijsting is draaiorgel De paardekop aanwezig en straatmuzikant Ben Jur. Hij speelt zowel covers uit de ’60, ’70 en ’80 jaren, als zelfgeschreven cabareteske liedjes over het dagelijkse leven met speelse taal, rijm en dubbelzinnigheden. Er is een gezellige markt. Hiervoor hebben zich reeds meer dan 20 standhouders aangemeld, maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Op het Marsdiepplein wordt een rommelmarkt georganiseerd voor zowel kinderen als volwassen. Ook hiervoor kan nog worden aangemeld. Bij interesse: reageer via Facebook of via de mail: mdmodelautosentreinen@ziggo.nl of 06 46 34 39 25.

Om 12:45 uur is de uitreiking van de 3e KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) ster van de gemeente aan het bestuur van de ondernemersvereniging. Het Keurmerk Veilig Ondernemen staat voor schoon, heel en veilig.