DHA-A leader
DHA-A leader

Zonnig tuinconcert in het Timorpark

Den Helder – Het was een zonovergoten Timorpark, woensdagmiddag rond drie uur, en dat kwam goed uit! De Marinierskapel der Koninklijke Marine speelde traditiegetrouw een tuinconcert voor patiënten en medewerkers van de Noordwest Zuikenhuisgroep. Net als voorgaande jaren waren ook andere belangstellenden van harte welkom en dat leverde een mooi veld met publiek op.

De steelband moest helaas verstek laten gaan, normaal gesproken spelen zij als de gasten arriveren. De sfeer was er niet minder om, medewerkers van het ziekenhuis deelden flesjes water uit. Op het beschutte en dus warme veld was dat een welkome verfrissing. Voor diegene die het nog kouder wilden stond een ijskar van Laan gereed voor een heerlijk ijsje.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook:

1 reactie

  1. Theo

    En alweer iets leuks hier! Mooi georganiseerd en de marinierskapel kan er wat van, erg mooi. Gelukkig zit de marine hier en hebben we alle mooie dingen hier die met deze organisatie te maken hebben. Ik zie soms groepjes mariniers rondrennen met hun bepakking, mooi gezicht. Doet me terug denken aan mijn tijd met die jongens, heerlijk.

Reageren is niet meer mogelijk.