Zonnig tuinconcert in het Timorpark

1

Den Helder – Het was een zonovergoten Timorpark, woensdagmiddag rond drie uur, en dat kwam goed uit! De Marinierskapel der Koninklijke Marine speelde traditiegetrouw een tuinconcert voor patiënten en medewerkers van de Noordwest Zuikenhuisgroep. Net als voorgaande jaren waren ook andere belangstellenden van harte welkom en dat leverde een mooi veld met publiek op.

De steelband moest helaas verstek laten gaan, normaal gesproken spelen zij als de gasten arriveren. De sfeer was er niet minder om, medewerkers van het ziekenhuis deelden flesjes water uit. Op het beschutte en dus warme veld was dat een welkome verfrissing. Voor diegene die het nog kouder wilden stond een ijskar van Laan gereed voor een heerlijk ijsje.

1 REACTIE

  1. En alweer iets leuks hier! Mooi georganiseerd en de marinierskapel kan er wat van, erg mooi. Gelukkig zit de marine hier en hebben we alle mooie dingen hier die met deze organisatie te maken hebben. Ik zie soms groepjes mariniers rondrennen met hun bepakking, mooi gezicht. Doet me terug denken aan mijn tijd met die jongens, heerlijk.

Comments are closed.