Bestuurder ongeval IJsselmeerstraat had 3 dagen zijn rijbewijs

12

Den Helder – Bij het eenzijdig verkeersongeval op de IJsselmeerstraat, afgelopen zaterdagavond, blijkt een jonge bestuurder betrokken die pas drie dagen zijn rijbewijs had. Hij ging uit rijden met de auto van zijn vader en reed deze dus total-loss.

Zaterdagavond reed op de IJsselmeerstraat een auto tegen een boom. De twee jaar oude auto, met meer dan 300 pk, werd door een jonge bestuurder bestuurd die nog maar drie dagen zijn rijbewijs had. Van de vier inzittenden moesten er twee voor controle naar het ziekenhuis. De brandweer is ook opgeroepen omdat het een Hybride auto betrof, waarbij er groot risico is op een accubrand.

De auto is door een takelbedrijf afgevoerd.

12 REACTIES

 1. Onverantwoord vind ik dit. 3 Dagen een rijbewijs en jong en dit samen met 300Pk en een hele dure auto. Zelfde met jongeren die net een motor rijbewijs hebben op een machine met 1000 CC zetten. Ze rijden zich dood. Dit kan gewoon niet. Hele dure les. Gelukkig reed ie niet iemand dood!

 2. Het zou verstandig zijn het voorbeeld van Denemarken te volgen. Daar mag je, als je je rijbewijs hebt gehaald alleen achter het stuur met een ervaren persoon ernaast. En dat dus een jaar lang.

  • zou nog beter zijn als de huidige personenautomobielen een snelheidsbegrenzer gaan krijgen, net als vrachtautomobielen, lekker max 80 km-u instellen en misbruik zeer zwaar straffen door bijvoorbeeld de auto meteen de pers in….

  • U bent bekend met het verschil tussen ‘was’ en ‘kan zijn’, of moet ik het even uitleggen?
   Maar het was dus geen gevalletje tokkie, het was een jonge knul in de dure auto van zijn papa.

   • dus pappa tokkie, je kunt namelijk niet bij volle verstand zijn om zo’n auto aan een knuppel die 3 dagen z’n rijbewijs mee te geven, pa een tokkie zoon een tokkie, welcome to tokkie town Den Helder, nu zult u wel weer komen met dat zoonlief hem gepakt had zonder toestemming en dat soort groen links lief gedoe maar dan had pa de sleutels beter moeten opbergen en gaat die vlieger niet op….. ik zie dagelijks deze tokkies langskomen en hoop er op dat ze allemaal een lantaarnpaal ontwortelen, zal lekker opruimen, alle onkosten, drie ambulances, brandweer, politie, lantaarnpaal, etc gewoon verhalen op de familie tokkie!!!

    • wtf heeft de auto van je vader zonder zijn toestemming pakken te maken met ‘GroenLinks lief gedoe’? Als je maar kan zeiken over alles wat links is, zelfs al heeft het er helemaal niets mee te maken?

    • als u nou eens uit de anonimiteit stapt en uzelf voorstelt hier…… zou u dan nog steeds op een dergelijke wijze reageren op Denhelderactueel?
     Snap niet wat u hier doet als Den Helder u zo’n pijn doet en u iedereen tokkies vindt…. dan verhuist u toch gewoon naar een andere gemeente? ik lees hier de reacties van een zeer gefrustreerd persoon die behandeld zou moeten worden of zichzelf gelukkig zou moeten maken door zichzelf ergens anders te huisvesten.
     Kop op RB, het leven is zo erg nog niet. kijk eens naar de mooie dingen in het leven.. of heeft u de pech dat het leven u hier totaal van ontziet?

     Mvgr,

     Een bezorgd medemens

Comments are closed.