Bijna drieduizend euro voor DWO

2

Den Helder – De totale opbrengt van de collecte voor de Dierenwelzijnsorganisaties bedroeg dit jaar € 2874,14 euro. Totaal hebben 22 collectanten 25 bussen gevuld.

Het grootste bedrag € 425,93 is opgehaald in de Boatex. Van het Linie College hebben vijf jongeren met begeleiding gecollecteerd. Bij Faunaland en Jodi Coiffures mocht een bus staan tijdens de collecteweek.

2 REACTIES

  1. nog zo’n clubje wat straks weer loopt te juichen met die idioot uit Den Haag die het vind dat de boodschappen wel veel duurder mogen en de prijzen tot wel 10 procent van je inkomen kunnen stijgen, waar halen deze idioten het toch vandaan…… nou geen cent krijgen ze van mij, ga maar naar mevrouw _K ….

  2. volgens mij bent u zo’n figuur die vroeger de vleugeltjes uit vliegen trok en stenen gooide naar de kat van de buren.u weet duidelijk niks af van dieren en hun welzijn.mensen als u zouden eens een tijdje verplicht in het asiel tewerk gesteld moeten worden.maar ja ,zo lang u maar niet teveel hoeft te betalen voor uw karbo zal het u een rotzorg Zijn wat voor leven dat varken heeft

Comments are closed.