DHA-A leader
DHA-A leader

Dagje techniekpromotie op Willemsoord

Den Helder – Leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisscholen in de regio kwamen maandag naar Willemsoord voor het PET-event, Promotie Evenement Techniek. Bij zo’n 40 verschillende stands konden ze kennismaken met alle aspecten van techniek. Aanwezig onder meer Variopool, de NAM, Taylor en de brandweer, maar ook Game-Day was erbij, net als Jongejans Luchttechniek, Vitasys en KeyKeg.

Op dit moment zijn er gigantische tekorten aan personeel in de techniek. Het is dus noodzaak dat meer jongeren voor een carrière in de techniek kiezen. Een van de hoogtepunten van de dag was een lezing door astronaut André Kuipers.

LOS TV nam ook een kijkje!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.