De meest gewaardeerde relatiegeschenken in Noord Holland

0

Ben je op zoek naar unieke relatiegeschenk ideeën waar jouw zakenrelaties en klanten dol op zullen zijn? Nou, je bent hier aan het juiste adres.

We weten namelijk dat je het beu bent om geschenken te geven die eerder bestemd zijn om in een stoffige hoek van een kantoor te belanden. Daarom hebben we internet doorzocht om een lijst met de meest gewaardeerde relatiegeschenken in Noord-Holland op te stellen. Geschenken met voldoende originaliteit en bedachtzaamheid om jouw klanten en zakenrelaties aangenaam te verrassen.

Breng meer humor in het leven van je zakenrelaties en klanten
Voeg wat humor toe aan je strategie voor het geven van relatiegeschenken. Bijvoorbeeld met grappige kantoorbenodigdheden. Je kunt bijvoorbeeld een notitieblok bedrukken met een grappige boodschap. Een boodschap die iedereen op kantoor eraan herinnert om zichzelf niet al te serieus te nemen. Humoristische geschenken kunnen ook een geweldige manier zijn om klantrelaties op te bouwen. Dit soort geschenken hebben ook meer inhoud dan enkel en alleen maar lachen. Volgens heel wat onderzoeken vermindert humor de stress op een werkplek, bouwt het vertrouwen op en inspireert het zelfs tot meer creatief denken. Helaas schrikt humor heel veel mensen af uit angst dat ze iemand beledigen of in de problemen komen. Maar een smaakvolle hoeveelheid humor roept zelden negativiteit op en indien je de humor toch niet aandurft, kun je ook altijd een notitieblok bedrukken met jouw logo of merk.

Geef je zakenrelaties meer tijd
Helaas kunnen we mensen niet meer tijd geven. Indien we dit wel zouden kunnen, dan zou dit ongetwijfeld het best verkopende geschenk zijn. Maar wat je wel kunt doen, is een geschenk overwegen dat jouw zakenrelaties tijd bespaart, zoals bijvoorbeeld een cadeaubon voor een schoonmaakservice. Met iets dat zo nuttig is, zul je misschien een bedankje krijgen per telefoon in plaats van alleen maar een bedankbriefje.

Bedank je klanten met een betekenisvolle communicatie
Een handgeschreven woord is een idee dat niet alleen kostenbesparend is, het is zo uniek dat niemand van jouw zakenrelaties dit van iemand anders zal krijgen. Hoewel dit geschenk niet duur en ongelofelijk persoonlijk is, kan het wel het meeste van jouw tijd vragen. Zodra je de handgeschreven notitie klaar hebt, is het aan jou of je hem wilt aanvullen met een cadeaubon. Maar zorg ervoor dat je jouw keuze net zo attent maakt als jouw brief. Stop je er cadeaubon bij, let dan op de specifieke interesses van jouw klant! Misschien ben je bang dat jouw handgeschreven woord er goedkoop zal uitzien, maar maak je geen zorgen! Mensen vinden het leuk om handgeschreven brieven per post te ontvangen. Het lijkt een stervende, maar zeer gewaardeerde kunstvorm te zijn.