Deze zomer 35 strandwachten paraat

2

Den Helder – De Reddingsbrigade Den Helder heeft, in samenwerking met Stichting Strandexploitatie Noordkop, voor het nieuwe zomerseizoen 35 enthousiaste strandwachten aangenomen.

Afgelopen weekend zijn alle strandwachten geselecteerd op conditie, inzet, sociale vaardigheden en EHBO-vaardigheden. De strandwachten hebben dit weekend een zwemtest afgelegd en ook is er geoefend op het strand met allerlei casussen.

Het nieuwe zomerseizoen loopt van 28 juni tot 1 september 2019. De posten Julianadorp, Zandloper en Duinoord zijn dan 7 dagen per week van 10:00 tot 18:00 bemand door de strandwachten. In het komende seizoen wordt veel geoefend om alle vaardigheden te verbeteren. Strandpost Julianadorp is telefonisch bereikbaar via 0223694601. Bel bij spoed 112.

2 REACTIES

Comments are closed.