Fietsster aangereden op Schootenweg

13

Den Helder – Een fietsster is zaterdagavond omstreeks zes uur aangereden op de Schootenweg. Dit gebeurde bij de kruising met de Heer Willem van Egmondstraat.

De vrouw moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling. Politiemensen hebben de fiets meegenomen.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

13 REACTIES

 1. Wat is dat toch met dat plekje daar, zo overzichtelijk als wat en toch gebeuren er regelmatig ongelukken, niet alleen met fietsers maar ook met auto’s.

  • ik mag van jullie niets over het rijden in DH zeggen, vandaar ook geen inhoudelijk reactie van mijn kant….

  • Dat komt waarschijnlijk omdat automobilisten die voorrang moeten geven alleen kijken naar de weg, niet naar het fietspad.
   Ik weet niet hoeveel fietsers er bij de kruising van de Industrieweg met de Schootenweg al op de motorkap van een auto hebben gelegen, door precies dezelfde oorzaak, maar het zijn er heel wat.
   Gewoon onoplettendheid van de automobilist.

   • Of misschien ook onoplettendheid van de fietser? Ook al heb ik voorrang, ik kijk altijd even naar links en rechts voordat ik oversteek.

    • Kijken als fietser kan geen kwaad maar om een ongeluk nu op de onoplettendheid van een fietser met voorrang te schuiven? Jij bent zeker ook het type die zegt dat meiden met korte rokjes vragen om aangerand te worden?

    • Je hoeft daar als fietser niet over te steken Jantje123, de automobilist moet daar oversteken. De fietser volgt gewoon rechtdoor het fietspad.

  • u zou geen inhoudelijke reactie geven : idd deze reactie is niet inhoudelijk
   ( zoals gewoonlijk )

  • Ik zou bijna wat zeggen … laat ik het er maar op houden dat ik u heel veel jeuk wens, en te korte armpjes ..

 2. Beter helemaal geen armen,kan die ook niet meer van die onzinnige teksten schrijven.Weet hij meteen hoe het is om hulp en zorg nodig te hebben.
  En natuurlijk rondkomen van een uitkering …………..

Comments are closed.