Flatland Folks en jamsessie in de Pimpandoer

0

Den Helder – Café Pimpandoer op Willemsoord heeft dit weekend weer twee dagen live muziek. Flatland Folks komt vanavond al langs en zondag is er de bekende jamsessie.

“Vrijdag 28 juni hebben wij de folkformatie Flatland Folks”, meldt Micha Voormans. De formatie bestaat uit Davor Visser, Olaf Eikelenboom, Arnoud Deyll en Kas van Diepen en staat garant voor een avond goeie muziek en een feestje. Ze zijn vanaf 22.00 uur zlive te zien en de entree is gratis.

Op de laatste zondag van de maand is de jamsessie traditie en natuurlijk gaat café Pimpandoer op de nieuwe locatie ook gewoon door met de maandelijkse sessie. Onder begeleiding van de basisband kan iedereen die wil mee komen spelen, maar gewoon even langs komen voor de gezelligheid mag ook. De sessie begint op zondag 30 juni om 17.00 uur in de nieuwe locatie van café Pimpandoer (Willemsoord 51a).