DHA-A leader
DHA-A leader

Late Luilak dankzij fietsalarm

Den Helder – Het was slecht weer tijdens Luilak, dus vermoedelijk dacht een grapjas donderdagochtend in alle vroegte het alsnog te vieren. De politie werd kort na 05.00 uur gewaarschuwd voor een luid en langdurig alarm, komende uit de Cornelis Houtmanstraat. Ter plaatse bleek er niet zo heel veel aan de hand.

Het alarm bleek te komen van een kinderfiets, die was voorzien van een speelgoedalarm. Het alarm bleef gaan, wat in elk geval een deel van de buurt wakker maakte. Gelukkig kon een agent het probleem met een simpele druk op de knop verhelpen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.