DHA-A leader
DHA-A leader

Lokale omroep verhuist naar het Ravelijncenter

Den Helder – De LOS gaat komende week verhuizen. De lokale omroep verruilt de Kerkstraat voor het nieuwe onderkomen aan de Torplaan 4, aan de rand van het Ravelijncenter.

Om de verhuizing mogelijk te maken gaat LOS radio volgende week een week lang op non-stop. Er zijn dan dus geen live-programma’s. “Dit heeft te maken met het gegeven dat we de radiostudio op de oude locatie moeten afbreken en op de nieuwe plek moeten opbouwen. Aangezien er veel gaat wijzigen, ook voor onze medewerkers, neemt dit extra tijd in beslag”, zo laat de omroep weten. “Op dinsdag 25 juni wordt de ‘uitzendstraat’ verplaatst en dat brengt met zich mee dat we op deze dag enkele uren ‘uit de lucht’ zullen zijn.”

De redactie werkt gewoon door. Vanaf maandag 24 juni zijn de werkplekken ingericht en is de LOS-redactie dus te vinden aan de Torplaan 4. Telefonisch is de omroep vanaf 25 juni weer bereikbaar via 0223-684609 en per e-mail via nieuws@losdenhelder.nl.

De telefoonnummers en e-mailadressen blijven verder ongewijzigd en op maandag 1 juli wordt de reguliere programmering hervat. De officiële opening van de studio, inclusief open dag, vindt plaats op zaterdag 20 juli.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook:

8 reacties

 1. Anton Hagen.

  Mij zal wel worden verweten dat ik een gebrek aan belangstelling heb over het reizen en zeilen in Den helder.
  Ik kijk en luister n.l NOOIT naar de L.O.S.
  Net zo min dat ik kijk en luister naar regionale omroepen!
  Voor mij mogen ze worden afgeschaft net zoals al die geloofsomroepen zoals de islamitische RK ,Joods,Hindoestaans en enz. Allemaal subsidievreters van ons zure belastinggeld.

  Reply
 2. Ferry

  Ik hoop dat iedereen die zijn steentje bijdraagt in welke vorm dan ook,in goede samenwerking en alle vrijheid de progamma,s kunnen realiseren op deze locatie.

  Reply
 3. Piet

  Super onze enige echte L.O.S !! ik luister altijd naar Nostalgia van dhr Vermooten.
  Van harte met jullie verhuizing .

  Reply
 4. Judge X

  Ik luisterde altijd graag naar DWOZ, jammer dat deze informatievoorziening niet meer bestaat.
  Verder voel ik mij niet geroepen om op LOS-radio af te stemmen, maar ik kan mij goed voorstellen dat veel mensen om andere redenen op LOS tunen, bijvoorbeeld als ouderdom er voor zorgt dat het contact met de nabije samenleving wat minder wordt.
  LOS is natuurlijk hét geluid van de Helderse samenleving, de vraag is alleen of het als zodanig herkenbaar blijft, nu er de verplichting ligt om te professionaliseren in samenwerking met de andere lokale omroepen.
  Hoe het ook zij, ik wens u veel succes ! 🙂

  Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.