Meerdere gewonden bij ongeval IJsselmeerstraat

19

Den Helder – Bij een verkeersongeval op de kruising van de IJsselmeerstraat met de Korvetstraat zijn zaterdagavond meerdere personen gewond geraakt. Het zou gaan om een aanrijding tussen een auto en een scooter (maar inmiddels is door de politie bevestigd dat het een eenzijdige aanrijding was, geen scooter bij betrokken), waarna de auto een lantaarnpaal omver heeft gereden en in een grasperk terecht is gekomen.

Volgens omstanders zou het gaan om vier of vijf gewonden. De officier van dienst bevestigde later dat er vier gewonden zijn, allen inzittenden van de auto. Twee van hen moeten voor behandeling naar het ziekenhuis. Drie ambulances waren ter plaatse, de brandweer en meerdere politievoertuigen. De wegen in de omgeving zijn afgezet. Ook een traumahelikopter was opgeroepen, maar die is inmiddels geannuleerd.

Het ongeval trok veel bekijks.19 REACTIES

 1. Nou ja…tokkie? Een hele dure nieuwe Volvo V90…weet niet of dat nou ook een tokkie zou zijn hoor RB. Die auto waarschuwt je voor bijna alles. remt zelf af. Wat zou die bestuurder nou aan het doen zijn geweest? In ieder geval niet met rijden bezig, dat is zeker. Of een kat misschien?

  • Moeten jullie eens gaan kijken , wat voor in beslag genomen tokkie auto’s er staan bij Domeinen.

 2. Theo,zou best een Tokkie kunnen zijn maar ik zal absoluut niet zeggen dat het zo is.
  Want kent u het gezegde:Van boven bont van onderen stront?
  Zou hier ook van toepassing kunnen zijn ,toch??

  • Toontje…ja..die ken ik. Maar die rijden doorgaans niet in een Volvo, eerder een BMW en dan een zwarte natuurlijk.

 3. RB heeft weer eens de toon gezet zie ik. Terwijl het gewoon een lief huismoedertje en dierenliefhebber kan zijn die een kat probeert te ontwijken.

  • ja hoor….. u gelooft het zelf?
   .
   vergroot de foto eens voor de grap en bekijk de schade aan de (zelfremmende las ik net) auto, dit is echt niet met 30 km – u gegaan wat een lief huismoedertje daar zou rijden om rekening te houden met al die katten die daar lopen…..

   • RB…zou het geen oud lief omaatje geweest zijn? Dat kan ook he! En die Volvo is geprogrameerd om katten te ontwijken en voor te remmen. En aan de hele zijkant te zien moeten het echt wel 150 katten geweest zijn. Wel een hele mooie wagen trouwens.

    • “die Volvo is geprogrammeerd om katten te ontwijken”
     om dan een lantaarnpaal te ontwortelen……. nou doe mij dan maar geen Volvo met deze idiote opties, scheelt een hoop schades…..

 4. Wie haalt hier een kat bij ? Allemaal veronderstellingen en giswerk. Het was een èènzijdig ongeval , waarbij gewonden zijn gevallen en een lantaarnpaal is geraakt. Meer niet, en dat is al erg genoeg.

  • “e”…je hebt gelijk. Dit is ook erg genoeg. Maar om de reacties heb ik wel gelachen. Sorry hiervoor.
   Het is ook echt niet leuk dit.

 5. Gezien de foto’s, pakte de Volvo eerst het voorste paaltje van het zebrapad met z’n zijkant en ging daarbij waarschijnlijk ook de rechter voorband lek op de stenen rand.
  Daarna een lekke achterband en gebroken velg.
  En het zal mij niet verbazen als de conclusie getrokken gaat worden, dat de lantaarnpaal heeft voorkomen dat de auto over de kop ging en deze en daarna de boom, levens heeft gered.

  • denk dat er nog een conclusie getrokken kan worden over de snelheid ……
   als je de eerste foto vergroot dan lijkt het wel het buitenste deurpaneel (wat je op de tweede foto kunt zien dat hij verdwenen is) wat om de lantaarnpaal gevouwen zit, als je dat er afgerukt krijgt bij een Volvo moet je héél erg je best doen…..

 6. Mensen met een groten mond die reageren hier zijn meestal zelf zo’n held op de weg….

Comments are closed.