Open Veteranentoernooi bij HTC

0

Den Helder – Bij HTC wordt vanaf donderdag 6 juni het Kenbri Open Veteranentoernooi gehouden. Prachtige wedstrijden zijn tot en met 16 juni dagelijks te zien in het ruim toegankelijke park, waar een ieder ook terecht kan voor een hapje en een drankje.

Het toernooi staat open voor leden van de Tennisbond die de leeftijd van 35 jaar hebben bereikt. Mede hierdoor, maar vooral vanwege de gezelligheid en het sociale aspect, worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld, zowel herendubbel, damesdubbel en mixed dubbel. Er is ook een categorie voor leden vanaf 60 jaar, waarvan velen elkaar al decennialang kennen. Het toernooi is een begrip in de regio; deelnemers komen zelfs van over de afsluitdijk.

Het toernooi kent al voor het derde jaar hoofdsponsor: Kenbri Fire Fighting, petrochemisch vooraanstaand in brandbestrijding, nu ook in Den Helder veelbetekenend voor de offshore. Daarnaast zijn er diverse lokale ondernemers die sponsor willen zijn. Zo zijn er heerlijke hapjes en ook prachtige prijzen in de altijd goedkope loterij, waarbij de prijzen, waaronder enkele aantrekkelijke, direct mee te nemen zijn!

Gebakken vis
Op twee avonden kan men genieten van heerlijke gebakken vis. De bakkers zijn Willem van Belzen, Henk van de Veen en Willem Huitinga. Deze heerlijke vis wordt ook dit jaar weer gesponsord door de Visafslag Den Helder. Verder niet te vergeten de culinaire ondersteuning van het duo Marja en Henny van de kantine, gedurende het gehele toernooi.

De speelsterkte is beperkt tot de categorieën 5 t/m 8. De veteranencommissie bestaat dit jaar uit Conny Wit, Mirjam van der Vliet, Margriet Kribben, Yvonne Pluijm, Henk Snel, René Pompert, Hans Houkema, Marian Pompert en Melissa Bliekendaal.