Presentatieavond 65e Tour de Lasalle

0

Den Helder – De Tour de Lasalle maakt zich op voor editie 65, te rijden van 13 tot en met 16 juni. De presentatie van de etappes, de klassementen, de aangepaste regels en niet te vergeten de nieuwe Tourmiss vindt plaats op woensdagavond 5 juni in de foyer van 7Skoop.

Er is dit jaar gekozen voor een presentatie middels een sportcafé. Ronald Boutkan en John van Deutekom interviewen aan tafel vele gasten en Dave Kleine loopt met een microfoon door de zaal om ook het publiek bij de gesprekken te betrekken. Er wordt niet alleen vooruitgeblikt op de jubileumeditie, maar ook teruggeblikt op de roemruchte geschiedenis van de oudste meerdaagse wielerronde van de Kop van Noord-Holland.

Rond half acht begint het programma en nemen achtereenvolgens vele gasten plaats aan tafel. Onder hen natuurlijk Wim Erkelens Cooke, de voorzitter van de Tour de Lasalle, maar ook sponsors, (oud-) renners (Marc Hulzebosch, Marcel Snippe), wethouder Pieter Kos, ‘vrienden van de Tour’, juryleden en vrijwilligers. Slotstuk van de avond is de presentatie van de nieuwe Miss Tour de Lasalle.

Muziek
Tussen de interviews door is er live muziek van de formatie Flatland Folks, is er een filmpje met beelden uit het verleden en uiteraard is ook de bar van het sportcafé geopend. Het café opent om 19.00 uur haar deuren en de entree is gratis. Cinema Zevenskoop is te vinden aan het Julianaplein 43. Alle belangstellenden zijn van harte welkom!